Heatscope-logo-terrasverwarmer.com

Pure, Next, Pure+, Vision & Spot.

HEATSCOPE®
Ontwerp staat altijd op de voorgrond. In combinatie met prestaties en vermindering van het geproduceerde licht. Zo zijn er verschillende modelseries en typen warmtestralers ontstaan, die elk hun specifieke eigenschappen en voordelen voor de meest uiteenlopende installatieomgevingen en toepassingsgebieden combineren.

HEATSCOPE® warmtestralers worden over het algemeen gekenmerkt door de volgende eigenschappen: Alle warmtestralers zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Aangename, aanvaardbare warmteafgifte in het infraroodbereik “B” – (ultrasnelle) middengolf bekroond product design (RedDot Design Award voor de PURE) – constructie en ontwerp zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden

HEATSCOPE® PURE

HEATSCOPE® design heater PURE is de eerste verwarmer ter wereld die is uitgerust met een SCHOTT NEXTREMA® glazen voorkant dat naar buiten buigt (convex). Het ziet er niet alleen erg stijlvol uit, het heeft ook een stevige technische achtergrond. Door de kromming kunnen de verwarmingselementen nog dichter bij het glas worden geplaatst, dat sowieso maar 2 mm dun is. Zo verwarmen ze nog effectiever en is de warmte directer voelbaar. Tegelijkertijd is de warmte op de huid zeer aangenaam. Het infraroodgolfbereik “B” (middengolf) dringt alleen door de eerste huidlagen, het gevoel is vergelijkbaar met dat op een milde nazomerdag wanneer je je jas graag in de kast laat liggen. De PURE design warmtestralers worden voornamelijk gebruikt onder pergola’s, op terrassen, balkons of ook in (koude) serres en serres – overal waar snel warmtegenot in de RedDot Design Award-winnende stijl nodig is. Dankzij de beschermingsklasse IP65 kan de PURE overal – ook buiten – worden geïnstalleerd zonder extra bescherming.
Alle prestatiekenmerken van de individuele HEATSCOPE® PURE design warmtestralers zijn te vinden op deze website.
Alle HEATSCOPE® PURE modellen zijn uitgerust met een bolvormig, hitte-, koude- en weerbestendig industrieel glaskeramiek voorplaat van SCHOTT NEXTREMA® en kunnen alleen extern worden gebruikt (bijv. via smart home system, huisbesturing [Somfy, Elsner, KNX of vergelijkbaar]). regelbaar (AAN/UIT, 50% + 100% vermogen).

HEATSCOPE® NEXT

HEATSCOPE® NEXT beschrijft het volgende niveau van duurzame en elegante verwarming van buitenruimtes, kassen en pergola’s. Altijd toegewijd aan het basisprincipe van alle HEATSCOPE® warmtestralers: “Minder licht” – “meer warmte”. Of om het anders te zeggen: het vorige concept van infraroodstralers is voor de NEXT op zijn kop gezet en volledig opnieuw bedacht. Bij dit nieuw ontwikkelde warmtestralerconcept is het licht slechts een nauwelijks waarneembaar bijproduct van de warmteopwekking. Hier worden twee spiralen van koolstofvezels bekrachtigd, beginnen te gloeien en warmen op. Dit zorgt naast de direct waarneembare opwarming alleen een subtiele oranjekleurige sfeergloed. De specifieke vorm van het NEXT-raster is niet alleen een ontwerpelement. Het wordt voornamelijk gebruikt voor prestaties. Door de bolle welving kunnen de carbon verwarmingselementen nog dichter naar voren worden geplaatst. Op deze manier kan de hoogst mogelijke warmteafgifte worden bereikt. Het Y-rooster dient ook om warmte af te voeren. Door de hogere warmteafgifte is het effect op het rooster zo groot dat het een unieke vorm vereiste – alleen zo wordt de hoogst mogelijke warmteafgifte bereikt en tegelijkertijd het materiaal ontlast.

HEATSCOPE® Pure+

HEATSCOPE® PURE+ Is een combinatie van de voorkant van de Pure en de Next.
U krijgt hier de 2 verschillende voorkanten meegeleverd.
Het gebogen glas en het gebogen rooster.

Zo kunt u zelf bepalen of u afwisselt van voorkant.

HEATSCOPE® VISION

HEATSCOPE® VISION sfeerverwarmers worden gekenmerkt door hun uiterst terughoudende, enigszins oranjekleurige omgevingslicht en tegelijkertijd krachtige warmteafgifte. Deze vermindering van licht wordt mogelijk gemaakt door een industrieel glaskeramiek glasplaat. Dit blokkeert effectief de lichtopbrengst, maar laat tegelijkertijd zoveel mogelijk infrarood warmtestraling door. We vatten dit kort samen met de slogan “Minder licht, meer warmte!”. De Vision infrarood warmtestralers worden voornamelijk toegepast op halfopen terrassen, balkons, veranda’s of ook in (koude) serres en serres – zowat overal waar snel warmtegenot op hoog niveau gewenst is. Alle HEATSCOPE® VISION zijn uitgerust met een hitte-, koude- en weerbestendig industrieel glaskeramisch voorplaat en kunnen ofwel extern worden bediend (bijv. via smart home-systeem, huisbediening [Somfy, Elsner, KNX of vergelijkbaar]) of met uw eigen IR afstandsbediening (AAN/UIT, 50% + 100% vermogen).

HEATSCOPE® SPOT

HEATSCOPE® SPOT power heaters zijn echte kleine powerpacks. Alleen beschermd door een gelamelleerd gaasfront, genereren de dubbele koolstof verwarmingselementen geconcentreerde, directe warmte. De SPOT kan daarom ook worden gebruikt op meer blootgestelde locaties en zelfs op installatiehoogten tot 3 meter. Het licht is ook extreem terughoudend met de SPOT powerspot. De gebruikte carbon verwarmingselementen produceren slechts ongeveer 30% van het licht van halogeenstralers, die vaak door concurrenten worden gebruikt. De SPOT infraroodstraler wordt voornamelijk gebruikt op open, open terrassen, balkons of bij evenementen – overal waar krachtige warmte nodig is, ongeacht de installatieomgeving, wind- en weersinvloeden
De HEATSCOPE® SPOT is altijd uitgerust met een op kleur afgestemd beschermrooster met lamellen en kan zowel extern (bijv. via huisbediening [Somfy, Elsner, KNX of vergelijkbaar]) als met uw eigen afstandsbediening (AAN/UIT, 50% + 100% vermogen).

HEATSCOPE® Accessoires

Heatscope-accesoirres-cat©www.terrasverwarmer.com

HEATSCOPE® Accessoires
Voor de Heatscope verwarmers zijn er verschillende accessoires om aan de wand of plafond te bevestigen.