Verplaatsbare verwarming oplossingen

Getuige een nieuw tijdperk in verplaatsbare Verwarming. Bromic mobiele oplossing combineert gedurfde ontwerpen en vooruit denken engineering om te maken de perfecte balans tussen vorm en functie.

Elektrische verwarming oplossingen

Bromic elektrische verwarmingsapparatuur geven een zachte warme infrarood gloed af om ervoor te zorgen uw klanten comfortabel verwarmd worden en uw winsten gemaximaliseerd worden.

Gas verwarming oplossingen

Op zoek naar een gas kachel met macht en charisma? Het Bromic gas bereik biedt dat en meer.

Wie is Bromic-Heating?

Bromic-Heating is opgericht als de Bromic Group in 2007.
De technische expertise is al van 30-jaar terug in de gas toestellen en ziekenhuis branche,
Bromic-Heating is revolutionair ontwikkeld tot een zeer krachtige speler in zowel ontwerp als werking van verwarmingsapparatuur.

Door een uitgebreide eigen ontwikkeling van de gepatenteerde Smart-Heat ™ technologie,
hebben zij een reeks efficiënte verwarmingsoplossingen van unieke eigenschapen voorzien voor de horeca en residentiële markten.

Door de verschillende bronnen van energie is er een leveringsprogramma dat aan alle verschillende eisen voldoet voor zowel gas als elektriciteit.
De draagbare(verplaatsbare) producten maken een oplossingsgerichte aanpak nog beter mogelijk om iedere situatie te optimaliseren.
De verschillende ontwerpen zoals de Platinum, Tungsten reeks bevordert de flexibiliteit om gebruik te maken van hoogstaande materialen,
een unieke stijlen pakket waar Smart-Heat ™ prestaties introduceren aan elke omgeving.

5jaar-garantie-bromic-heating.com